3. plass på tabellen etter siger mot Stord 2

Hverken spillere eller trenere var interessert i noe annet enn 2 poeng etter sesongens lengste reise. Men Stord kom fra en sterk seier mot Årstad og vi var usikre på hvilke mannskap de mønstret.

Laget er bedre enn det vi møtte på hjemmebane, men vi tar likevel kontroll på kampen fra start og går opp i 4-8 ledelse ut i første omgang. Men så er det som bryteren blir slått av, og vi er direkte sløve bakover og Stord får score noen meget enkle mål i siste del av omgangen. Kombinert med med tekniske feil fremover så går vi til pause et mål under, 13-12.
Få beskjeder blir gitt i pausen, jentene vet selv at de kan mye bedre. De bestemmer også at de vil prøve 5-1 i forsvar.
Vi legger om bakover og får respons ganske kjapt. Kjerstin er heit fremover i en periode og får til slutt merke. I denne perioden kommer vi foran med 5 mål, men gjør noen feil mot slutten av omgangen og slipper Stord inn igjen da de kun er to mål bak. Heldigvis roter de i to angrep på rad samtidig som vi scorer og til slutt vinner vi med tre, 22-25.
Vi er gode i perioder, tilsvarende svake i andre. Men det deles ikke ut stilpoeng i håndball, og vi får med oss to poeng.
Dette var siste kamp for Amalie Myklebust for sesongen, og vi takker henne for solid innsats for denne gang. Vi håper hun kommer tilbake og vil spiller mer for oss senere.

Det blir nå en kamppause grunnet trukket lag og vinterferie. Jentene skal ikke i aksjon før 8. og 9. mars. Da kommer NHHI og BHK på besøk til Fjalerhallen.
Vi skal bruke kamppausen godt slik at vi står godt rustet for de 4 siste kampene for sesongen. Der skal vi kjempe hardt slik at vi beholder 3. plassen vi innehar for øyeblikket.