Storsiger til damelaget med 42 – 20 over Stord 2

Storseieren mot Os skulle følges opp mot Stord fredags kveld, et Stord-lag som etter rapportene var svakere enn Os.

Arbeidsoppgavene er klare før kampen og de første 10 minuttene gjør jentene som vi var blitt enige om. Etter dette detter vi voldsomt i forsvar, rygger i stedet for å angripe og lar Stord score alt for enkle mål. En timeout for å justere hjelper ikke, responsen fra jentene uteblir og de siste 20 av første omgang får publikum som har ofret gullrekka, lite valuta for pengene. 19-14 er stillingen til pause, noe som er dobbelt så mange mål bakover som hadde som mål.
I pausen er det noen korte konsise beskjeder som gis, og andre omgang blir bedre. Vi får opp aggressiviteten i forsvar og slipper kun inn 6 mål i andre omgang. Med det kommer en del kontringsmål og til slutt står det 42-20 på tavla, i en kamp der vi har mange hakk opp til vårt beste nivå.

Allerede neste kamp mot Fyllingen må vi opp flere hakk om vi skal klare et godt resultat. De topper tabellen og har en god stall, så det blir en virkelig test for spillerne.
Stord-kampen var årets siste hjemmekamp grunnet legging av nytt dekke i hallen i nov/des. Det blir derfor 6 bortekamper på rad vi på nytt er tilbake i Fjalerhallen den 19. januar.