Tap for handballdamene mot Gloppen med 21-23

Med første kamp hjemme på flere måneder, på nytt gulv og med nye spillere, lå alt til rette for at bortetapet mot Gloppen skulle revansjeres. Slik gikk det ikke.

Kampen kan oppsummeres ganske kort. Årets dårligste omgang i første omgang, med unntak av de første 5, gjorde at vi gikk til pause 6 mål under, 8-14. Ingen tenning, lav konsentrasjon og ikke vilje til å gjøre jobben i forsvar. Kombinert med gå-håndball fremover ble det lite å juble for.
Etter noen alvorsord i pausen starter vi andreomgang bra og spiser innpå forspranget litt og litt. Med 8 minutter igjen, er vi kun ett mål bak. Så gjør vi flere meget dårlige valg når vi har sjansen til å komme ajour, og da utnytter Gloppen sløvt forsvarsspill og til slutt står det 21-23 på tavla.

Med så slett spill skal vi slite med å ta mange poeng fremover.
Heldigvis kommer sjansen for å rette dette opp veldig raskt, for førstkommende torsdag kl 20:00 kommer Stryn på besøk til Fjalerhallen.
Da må jentene virkelig gå i seg selv hva gjelder innsats og vilje. Stryn er et lag vi skal ta 2 poeng mot, men da må kvaliteten, tempoet og viljen opp mange hakk.

Vi håper mange tar turen i hallen igjen torsdag for forhåpentligvis å se en mye bedre utgave av laget enn det de fikk se på søndag.